Radio Robin Hood

14-08-2020 

Taimi Räsänen (Vasemmistoliitto)


taimi32.jpg

Olen 35-vuotias turkulainen yhdistysaktiivi, varavaltuutettu ja joukkoliikennelautakunnan jäsen. Työskentelen ravintola-alalla, tällä hetkellä salin vuoropäällikkönä. Toimin työttömien ja vähävaraisten puolesta TST ry:n puheenjohtajana. Haluan tuoda esiin eriarvoistumisen, yksityistämisen ja lyhytnäköisen politiikan ongelmia. Uskon työhön, ihmisiin ja kansalaisyhteiskuntaan.

Taimin haastattelu:


____________________________________________________________________________________

Minna Holtlund (SDP)


Holtlund_sdp_250.jpg

Ikä: 39

Arvo/ammatti: Pääluottamusmies / Palvelualojen ammattilainen

Kotipaikka: Turku

Tärkeimmät luottamustoimet: PAM 502 Kiinteistötyöntekijät Turku Ry puheenjohtaja, Opetushallituksen puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan työelämätoimikunnan jäsen, Palvelualojen ammattiliiton kiinteistöpalvelualojen sopimusalatoimikunnan puheenjohtaja, Turun pelastakaa lapset ry:n hallituksen varajäsen.

Perhe: Aviomies ja kaksi alakouluikäistä tytärtä sekä kissat Hildegard ja Hannibal.

Harrastukset: Käsityöt on intohimo, varsinkin virkkaaminen. Tykkään myös lukemisesta ja tv-sarjojen katselemisesta. Yöpöydältä löytyy usein dekkareita mm. Lars Kepleriä ja TV:stä katselen mielelläni esimerkiksi Game of Thronesia sekä Sykettä.

Nettisivu/Facebook-sivu/muu some-osoite: https://www.facebook.com/minnanmessissa Instagram @minnanmessissa. minnanmessissa.fi

Ota yhteyttä: minna.holtlund@gmail.com

Minnan haastattelu:


____________________________________________________________________________________