Projekti- ja hankeohjelmat


 • TST-radio 20.02.2017

  Adobe Flash -soittimesi puuttuu tai on liian vanha. Tiedostoa ei voi soittaa.

  TST ry viettää kuluvaa vuotta juhlavasti 25v. Jäsentensä eduksi. Juhlavuoden pääjuhla on elokuussa 17.8.2017 Toimintakeskuksessa. TST – Föritapahtuma järjestetään jälleen Aurajoen rannalla elokuun 29.päivä. TST – Radio haastatteli TST ry:n hallituksen puheenjohtaja, Hannu Isotaloa juhlavuoden merkeissä.

  Kuuntelethan sinäkin!

  TST-Radio

  Freelancer–radiotoimittaja, Juha Tolvanen

  Turun Seudun TST ry

 • Veteraanit ajan tasalla / Metalli 49:n rautainen ruokatunti 31.01.2017

  Adobe Flash -soittimesi puuttuu tai on liian vanha. Tiedostoa ei voi soittaa.

  Metalli 49:n veteraanien helmikuun ohjelmassa arvioidaan tulevaa Donald Trumpin virkakautta. Alku on ainakin ollut huolta herättävä ja sekavien päätösten säyttämä. Suomessa Sipilän kopla jatkaa saalistustaan. Pääministerin ja hänen lähipiirinsä omistukset ja valtion ratkaisuista heille koituneet edut ovat olleet kriittisen keskustelun polttopisteessä. Myös ministeri Bernerin liikennehankkeet vedettiin takaisin. Suomea yritetään johtaa kuin yritystä. Tavoitteena on julkisen omaisuuden laajamittainen yksityistäminen.

  Veteraanit kummastelevat myös Metalliliiton roikkumista mukana ns. teollisuusliittohankkeessa, josta Paperiliitto jo jäi pois. Teollisuusliitto kaventaisi jäsendemokratiaa merkittävästi, arvioivat veteraanit eivätkä tue hanketta.

  Keskustelemassa Ensio Laine, Ahti Kautiainen, Martti Katajainen ja Seppo Tuomisto.

X
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.
Loading