Olli Jalava

Olli ei pidä hiotuista ohjelmista.

Olli Jalava tekee Hiljainen myrsky -musiikkiohjelmaa yhdessä Jack Sundstenin ja Jarmo Walleniuksen kanssa. Jokaisella heistä on oma roolinsa ohjelman tekemisessä. Olli on erikoistunut reggaehin ja muihin Karibian tyyleihin, englantilaisiin rock- pop- ja proge-tyyleihin ja huumorimusiikkiin. Hän kuvailee Hiljaista myrskyä monipuoliseksi musiikkiohjelmaksi, joka ei ole tyypillinen paikallisradio-ohjelma. Ohjelmassa kuullaan kaikenlaista musiikkia jazzista afroon eikä kappaleiden pituutta ole rajoitettu.

- Kuuntelemalla yhden ohjelman pystyy päättelemään, minkä tyylinen ohjelman linja on, arvelee Olli.

Parasta ohjelmanteossa on hänen mielestään se, että Hiljainen myrsky on suora lähetys. Olli ei valmistaudu lähetykseen mitenkään erityisesti, paitsi valitsemalla musiikin huolella.

- Kaikki toimii muistin varassa, ja se pettää silloin tällöin, toteaa Olli. Toivon kuitenkin, ettei tule tahattomasti valehdeltua kovin paljoa, hän jatkaa.

Ollilla ei ole ollut ennen Hiljaista myrskyä juurikaan kokemusta ohjelmanteosta. Hänen suurin huolensa suoran lähetyksen tekemisessä on se, että sekoaa sanoissaan tai tulee vahingossa sanottua kirosanoja.

- Eniten kuitenkin toivon sitä, etteivät lähetykset missään nimessä kuulosta hiotuilta.

X
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.
Loading