USA Trumpin kauteen, Suomessa Sipilän kopla kompuroi kohti konkurssia

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/customers/radiorobinhoodfi/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/customers/radiorobinhoodfi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/customers/radiorobinhoodfi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/customers/radiorobinhoodfi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/customers/radiorobinhoodfi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/customers/radiorobinhoodfi/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /var/www/customers/radiorobinhoodfi/public_html/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 14.

Adobe Flash -soittimesi puuttuu tai on liian vanha. Tiedostoa ei voi soittaa.

Metalli 49:n veteraanien helmikuun ohjelmassa arvioidaan tulevaa Donald Trumpin virkakautta. Alku on ainakin ollut huolta herättävä ja sekavien päätösten säyttämä. Suomessa Sipilän kopla jatkaa saalistustaan. Pääministerin ja hänen lähipiirinsä omistukset ja valtion ratkaisuista heille koituneet edut ovat olleet kriittisen keskustelun polttopisteessä. Myös ministeri Bernerin liikennehankkeet vedettiin takaisin. Suomea yritetään johtaa kuin yritystä. Tavoitteena on julkisen omaisuuden laajamittainen yksityistäminen.

Veteraanit kummastelevat myös Metalliliiton roikkumista mukana ns. teollisuusliittohankkeessa, josta Paperiliitto jo jäi pois. Teollisuusliitto kaventaisi jäsendemokratiaa merkittävästi, arvioivat veteraanit eivätkä tue hanketta.

Keskustelemassa Ensio Laine, Ahti Kautiainen, Martti Katajainen ja Seppo Tuomisto.

X
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.
Loading